Προκήρυξη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εφημερίδας της Επαναστατικής Μαρξιστικής Ένωσης, Αθήνα 5 Μάη 2014. ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ! ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΗ 7.00 μ.μ. ΓΙΑ ΣΟΒΙΕΤ & ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ! Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!

Προκήρυξη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εφημερίδας της Επαναστατικής Μαρξιστικής Ένωσης, Αθήνα 5 Μάη 2014.  ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ! ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΗ 7.00 μ.μ. ΓΙΑ ΣΟΒΙΕΤ & ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ! Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!

Με τον εμπρησμό του Σπιτιού των Συνδικάτων από τους φασίστες του Δεξιού Τομέα την προηγούμενη Παρασκευή στην Οδησσό, με τουλάχιστον 45 νεκρούς, η αιματοβαμμένη αντεπανάσταση τής χούντας του Κιέβου που υποστηρίζουν οι ΕΠΑ – ΕΕ είναι σε πλήρη εξέλιξη στην ανατολική Ουκρανία. Με εμφύλιο πόλεμο οι ιμπεριαλιστές θέλουν να επιβάλουν το πραξικόπημα σ’ όλη την Ουκρανία και στη συνέχεια να κάνουν το ίδιο στη διπλανή Λευκορωσία με στόχο τη Μόσχα.
Η παγκόσμια οικονομική καπιταλιστική κρίση αναγκάζει τα αφεντικά να επιτεθούν στους εργάτες στην καπιταλιστική Δύση και παράλληλα να προσπαθήσουν να επαναφέρουν τον καπιταλισμό στην Ουκρανία. Τη στιγμή που εξελίσσονται οι μάχες στην Ουκρανία, σε Αθήνα, Ρώμη, και Μαδρίτη οι εργαζόμενοι αγωνίζονται ενάντια στα μέτρα λιτότητας των τραπεζιτών της ΕΕ-ΔΝΤ. Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου χρησιμοποίησαν τα τάγματα εφόδου του Δεξιού Τομέα όπως έκανε και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής για να διχάσουν τους εργαζόμενους – αυτά είναι τα σχέδια των ΕΠΑ-ΕΕ για να τσακίσουν την εργατική τάξη και να μετατρέψουν χώρες όπως η Ελλάδα και Ουκρανία σε μισο-αποικίες τους. Η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Ομοσπονδίες πρέπει να κινητοποιηθούν υπέρ την ουκρανικής αντίστασης και να οργανώσουν πολιτική γενική απεργία διαρκείας για την ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Ουκρανία.
Οι εργάτες σ’ όλο τον κόσμο πρέπει να υποστηρίξουν του Ουκρανούς εργάτες, για μια Σοβιετική Ουκρανία και για την επανασύσταση τής ΕΣΣΔ.
Η σταλινική γραφειοκρατία του Πούτιν υπόγραψε συμφωνία με τους ιμπεριαλιστές στη Γενεύη, μια μαχαιριά στην πλάτη των εξεγερμένων της νοτιο-ανατολικής Ουκρανίας. Ο Πούτιν φοβάται τις επαναστατικές κινητοποιήσεις των Ουκρανών εργαζομένων περισσότερο από τον ιμπεριαλισμό. Η Ρωσία πρέπει να εξοπλίσει τους Ουκρανούς εργάτες και ο Κόκκινος Στρατός να προχωρήσει στο Κίεβο και να πετάξει έξω τη χούντα.
Σ’ αυτή την περίοδο της παγκόσμιας επαναστατικής αντίστασης ο χρεοκοπημένος καπιταλισμός πρέπει να ανατραπεί σε παγκόσμια κλίμακα. Απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους να χτίσουν τμήματα της 4ης Διεθνούς σε κάθε χώρα, να οργανώσουν τη νίκη της παγκόσμιας επανάστασης, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής επανάστασης στη Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα. <
ΚΑΤΩ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ & ΝΑΤΟ!
ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΓΡΟΤΩΝ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s